Harsen & Epileren

Naast haarverzorging is Horizon Coiffures ook gespecialiseerd in lichaamsontharing in de vorm van harsen en epileren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld wenkbrouwen epileren, maar ook aan overige ongewenste lichaamsbeharing harsen. Horizon Coiffures werkt met de producten van Better Waxing.

Wat is harsen?

Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie (harsen en waxen is hetzelfde). Na het harsen zal het gemiddeld 3-6 weken duren voordat de haar weer is aangegegroeid. Dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte (haar)punt zodat je in tegenstelling tot scheren, na harsen nooit harde stoppels zult hebben. Ook zul je als je vaker harst, steeds minder lichaamsbeharing krijgen.

Een pijnloze behandeling met de juiste nazorg

Horizon Coiffures werkt met warme vloeibare hars in een speciaal harsapparaat. De hars heeft een aangename temperatuur en door middel van dit apparaat kan er heel secuur gewerkt worden, dus geen geklieder met spatels. Omdat er met deze apparatuur geen overtollige hars op uw gezicht of lichaam komt, is de behandeling nagenoeg pijnloos. Voor na de harsbehandeling hebben we een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten bij waarmee u gratis de juiste nazorg krijgt voor een mooier resultaat.

Meer informatie

De prijzen van de verschillende hars & epileermogelijkheden vindt u onder het kopje prijslijst. Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen.