Hairextensions

Je haar lang gezond lang laten groeien duurt een hele poos. Er is een alternatief: hair extensions. Je hebt lang haar binnen slechts een paar uur en bij de juiste verzorging kunnen de extensions 3-4 maanden blijven zitten. Met hairextensions kan er meer volume of een haarverlenging gecreëerd worden.

Altijd al lang haar willen hebben?

Inmiddels zijn hairextensions niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld en ook haarverlenging is inmiddels een begrip geworden. Horizon Coiffures werkt uitsluitend met de allernieuwste en veiligste technieken en apparatuur om de hairextensions te plaatsen maar ook om deze weer voor u te verwijderen. Zodoende blijft uw haar onbeschadigd. Daarnaast krijgt u altijd uitgebreid advies om uw hairextensions zo goed mogelijk te verzorgen waardoor u er optimaal plezier van kan beleven.

 

Alles inclusief

Al mijn behandelingen zijn inclusief; uw haar wordt gewassen en na de plaatsing van de hairextensions gratis in het door u gewenste model geknipt of gesneden. Ook voor de styling van uw hairextensions kunt u aangeven wat uw wensen zijn.

De juiste verzorging

 1. Goede haarverzorging is essentieel om uw haar gezond en glanzend te houden. Dat geldt ook voor de toegevoegde hairextensions.
 2. Na het inzetten van de hairextensions mag u het haar twee dagen niet wassen, daarna bij voorkeur met speciale hairextensions verzorginsproducten
 3. Producten waar olie, alcohol of fruiten in zitten dienen NOOIT gebruikt te worden.
 4. Hairextensions slijten; ongeveer 10 tot 15% procent kan uitvallen. Maakt u zich daar geen zorgen over want dat is normaal. Ieder mens verliest tussen de 100 en 150 haren per dag. De uitgevallen haren die u normaal na het kammen in uw borstel heeft zitten, blijven tussen de waxjes zitten en kunnen niet weg, daarom is het belangrijk dat u uw haren goed uitborstelt met een speciale hairextensions borstel, ook bij de waxjes om klitvorming te voorkomen.
 5. U dient uw haar elke dag goed te borstelen, begin bij de punten, daarna het middengedeelte en uiteindelijk het hele haar.
 6. U dient elke dag met uw handen door het haar te gaan en te controleren of de hairextensions niet aan elkaar vast zitten door de losgelaten haren. Voelt u dat hairextensions bij elkaar zitten, dan trekt u ze uit elkaar om verdere klitvorming te voorkomen.
 7. U mag NOOIT met nat haar naar bed. Voor het slapen gaan het haar in een staart doen (niet te strak) of een losse vlecht maken. Dit voorkomt klitten en knopen.
 8. Als u gaat zwemmen adviseer ik u een beschermende badmuts te dragen omdat chemicalien uit zwembaden of zout uit de zee, uw hairextensions kunnen aantasten en/of uitdrogen.
 9. Als u merkt dat veel klitvorming ontstaat door uitgevallen haren (na ongeveer 3 tot 4 maanden), dienen de hairextensions verwijderd te worden.
 10. Als u uw haar styled door middel van een fohn, gebruik dan altijd een lage temperatuur en een hairextensions borstel. Wanneer het haar droog is kunt u een carmenset, krultang of stijltang gebruiken.
 11. De hairextensions mogen gemiddeld 3 tot maximaal 4 maanden in het haar blijven, dit hangt af van de verzorging en uw eigen haargroei. Daarna moeten ze eruit om beschadiging aan uw eigen haar te voorkomen.

Indien deze verzorgingspunten niet opgevolgd worden, vervalt iedere aanspraak op garantie!